Wijnactie voorjaar 2022

Wijnactie voorjaar 2022

Kiwanis clubs Hilversum-Baarn / Laren / 't Gooi

Tweemaal per jaar organiseren Kiwanis Clubs Hilversum-Baarn, Laren en ‘t Gooi gezamenlijk een wijnactie t.b.v. kinderen die hulp nodig hebben. 

/imagecache/download/uploads/2022/03/wijnactie-kiwanis.jpg
 
Het goede doel van de voorjaarsseditie 2022: Stichting Steunouder

Ouders, die behoefte hebben aan steun, kunnen niet altijd op hun eigen netwerk terugvallen. Daardoor kunnen ze in stressvolle situaties terecht komen. Dat kan een nadelige invloed hebben op de ontwikkeling van een kind en leiden tot het moeten inzetten van zwaardere zorg.
Stichting Steunouder wil dit voorkomen door steunouders aan deze gezinnen te koppelen. Een steunouder is een vrijwilliger die een of twee dagdelen per week een kind opvangt. Met de opbrengst van de wijnactie kan Stichting Steunouder leuke dagjes uit organiseren voor de kinderen. Voor meer informatie over dit goede doel kun je terecht op https://steunouder.nl/.


Mooie selectie wijnen

Ook dit voorjaar hebben we een mooie selectie wijnen kunnen samenstellen. Onderaan deze pagina vind je links naar de wijnbeschrijvingen en een bestellijst. Van je aankoopbedrag schenken wij bijna 30% aan het goede doel!


Wijnproeverij op 23 april in Singer Laren

Onze wijnproeverij is op zaterdag 23 april tussen 14 en 17 uur in de Serre in de tuin van Singer, Oude Drift 1 te Laren. Je bezoek aan de wijnproeverij kan een mooie aanleiding zijn om meteen de collectie van Museum Singer te bekijken. Deelname aan de wijnproeverij is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden.


Online bestellen

Als je een bestelling wilt doen, kan dat (als je ouder bent dan 18 natuurlijk) via de website www.kiwanisactie.nl. Deze site hebben we speciaal voor de wijnactie ontwikkeld en zal tijdens de bestelperiode operationeel zijn. Bovendien kun je de bijgaande bestellijst invullen en aan info@kiwanisactie.nl mailen. Geef het aan als je wijnen uit een vroegere actie wilt nabestellen.

Bestelling thuis afgeleverd

De vóór 24 april 2022 bestelde wijn wordt op 6 mei 2022 uitgeleverd. Uw Kiwanis-contactpersoon zal zorgdragen voor de verdere bezorging.
Elke wijn wordt per doos van 6 of 12 flessen geleverd. Wij sturen je een factuur en bezorgen vanaf 6 mei bij je thuis. Daarbij houden we vanzelfsprekend een veilige afstand. Als er op dat moment overheidsmaatregelen gelden die de levering beletten, dan krijg je je wijn natuurlijk zo snel mogelijk.


Wijnspijsdiner dinsdagavond 12 april in Restaurant De Kastanjehof

Bij het wijnspijsdiner worden enkele wijnen uit onze collectie gecombineerd met culinaire hoogstandjes van de chef-kok van De Kastanjehof. Een heerlijk ontspannen en gezellige avond waarbij ook je partner en/of vrienden welkom zijn! De prijs voor het zesgangen diner inclusief bijpassende wijn bedraagt € 55 per persoon, waarvan tenminste € 10 ten goede komt aan het goede doel.
Inloop is vanaf 18 uur, om 19 uur gaan we aan tafel. Je kunt je voor deze avond opgeven tot 8 april door je gegevens in te vullen op het online formulier.
Het adres van De Kastanjehof is Kloosterlaan 1 in Lage Vuursche.


Downloads


 

Deel deze post