Gooise Karavaan 2018

Gooise Karavaan 2018

ZA. 10 MAART ALWEER DE 29e GOOISE KARAVAAN!


Op zaterdag 10 maart 2018 wordt het weer een spektakel in het Gooi en Eemland. 70 grote vrachtwagens zullen een geestelijk en/of lichamelijk gehandicapte gast van de Amerpoort uit Baarn in de cabine ontvangen tijdens de Gooise Karavaan.

Deze truckersrun is met zijn 29 jaar de oudste van Nederland. Er zijn chauffeurs die al meer dan 25 keer deelnamen.26e GKOok dit jaar begeleiden zes motoragenten onder leiding van adjudant Fred Lokhorst, als opvolger van Ko van Brakel, de karavaan door de prachtige omgeving van het Gooi en het Eemland.


De tocht start om 10:45 uur in Baarn en gaat weer door de regio naar Huizen, waar de karavaan rond lunchtijd aan zal komen. In Huizen wacht de traditionele pannenkoekenmaaltijd bij Coronel Kartracing, met meer dan 500 pannenkoeken die vanaf de vroege morgenuren worden gebakken. Coronel is al 15 jaar intensief bij de Gooise karavaan betrokken.

De organiserende serviceclub Kiwanis Laren verzorgt ook nu weer de bediening.

Bouwbedrijf Huurdeman bouwt de speciale loopbrug waarmee de rolstoelgangers makkelijk naar de feestzaal van Coronel Karting kunnen worden gereden.

Mede dankzij onderstaande sponsoren is het weer mogelijk de oudste truckersrun van Nederland te laten rijden:
Sponsoring met financiële ondersteuning:
Begrafenis & Crematie Onderneming Van Vuure BV; Schimmel Electrotechniek bv; Meeús; Optiek de Valk-Hensbergen bv; Baarns Tandtechnisch laboratorium; Weerdsingel B.V.; Rijksbredius; Rigter Beveiliging BV; Gooiland Computers en Lan Tin Chinees Indisch Restaurant.
Sponsoring in Natura
Drent & Welling Bouw en Aannemingsbedrijf / Thuis in Bouwen; Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V.; Patisserie Jane; Mobiel Centre Marktonderzoek; AKB.nl en Coronel = Fun (Karten/Lasergamen/Klimmen/Escape rooms).

Om half twee gaat de karavaan weer verder via het Gooi richting de Amerpoort in Baarn, waar de stoet rond drie uur zal aankomen. Ter afsluiting vindt nog een uitreiking plaats van oorkondes voor chauffeurs en politie die voor de 25e, 20e of 15e keer meereden.

De 'vijfentwintigjarigen' ontvangen de 'Marcel ten Kroode-award'.

Bekijk een impressie van de tocht op YouTube.

Deel deze post