Wijnacties Kiwanis 2020, voor- en najaar als online verkoop

Bestellen tot 22 november: lijsten zie onderaan. Bestellingen worden bezorgd.

Vanwege de Corona-beperkingen nu geen WijnSpijsdiner en Wijnproeverij, maar verkoop via internet!

De Kiwanis Clubs Hilversum-Baarn, Laren en ‘t Gooi organiseren twee keer per jaar een wijnactie. Een mooie samenwerking tussen drie Kiwanis clubs in de regio. Helaas kunnen we ons gebruikelijke wijnspijsdiner en de wijnproeverij momenteel niet laten doorgaan in vertrouwde vorm. Maar omdat we toch graag ons goede doel de Stichting Leergeld willen steunen, gaan we volledig online.

Top wijnen dit najaar in de verkoop

Bestellijst en beschrijvingen van ons nieuwe assortiment vind je in de downloads onderaan deze pagina. Mocht je wijnen uit een vroeger assortiment willen nabestellen, dan kun je dat bij de bestelling vermelden.
Stuur je volledig ingevulde wijnbestellijst (als je ouder bent dan 18 natuurlijk) voor 22 november aan: Wijnactie Kiwanis Laren, p.a. Oude Grachtje 60, 3763 WK Soest. Mailadres: vandehn@xs4al.nl
Vervolgens sturen we je een factuur voor je bestelling, welke eind november bij je wordt afgeleverd, uiteraard met inachtneming van de Corona-overheidsmaatregelen.

De opbrengst gaat naar de Stichting Leergeld

Onze verkoopprijzen zijn gelijk aan de gangbare winkelprijzen, maar bij ons komt bijna 30% ten goede aan het goede doel. Deze keer gaan we voor de stichting Leergeld. In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Hun missie is: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen!.

Het motto van Kiwanis is al meer dan 100 jaar 'Serving the Children of the World'. Met de opbrengst van de wijnverkoop worden kindgerichte goede doelen ondersteund. De opbrengst in het najaar van 2019 ging naar de stichting Wielewaal en bedroeg € 9000.

/imagecache/download/uploads/2020/05/wijnproeverij-mei16c.jpg

DOWNLOADS INTERNET WIJNACTIE NAJAAR 2020:

- Uitnodiging najaar 2020 (Pdf)
- Wijnbeschrijvingen najaar 2020 (Pdf)
- Bestellijst wijnen najaar 2020 (Pdf)
- Bestellijst wijnen najaar 2020 (Word, digitaal invulformulier)