Wijnactie Kiwanis voorjaar 2020 gaat online

Vanwege de Corona-beperkingen nu geen WijnSpijsdiner en Wijnproeverij, maar verkoop via internet!

De Kiwanis Clubs Hilversum-Baarn, Laren en ‘t Gooi organiseren twee keer per jaar een wijnactie. Een mooie samenwerking tussen drie Kiwanis clubs in de regio. Helaas kunnen we ons gebruikelijke wijnspijsdiner en de wijnproeverij momenteel niet laten doorgaan in vertrouwde vorm. Maar omdat we toch graag ons goede doel Stichting Het Vergeten Kind willen steunen, gaan we volledig online.

Top wijnen dit voorjaar in de verkoop

Bestellijst en beschrijvingen van ons nieuwe assortiment vind je in de downloads onderaan deze pagina. Mocht je wijnen uit een vroeger assortiment willen nabestellen, dan kun je dat bij de bestelling vermelden.
Stuur je volledig ingevulde wijnbestellijst (als je ouder bent dan 18 natuurlijk) voor 1 mei aan: Wijnactie Kiwanis Laren, p.a. Oude Grachtje 60, 3763 WK Soest. Mailadres: JoostBoers@gmail.com
Vervolgens sturen we je een factuur voor je bestelling, welke vanaf half mei bij je wordt afgeleverd, uiteraard met inachtneming van de Corona-overheidsmaatregelen.

De opbrengst gaat naar Het Vergeten Kind

Onze verkoopprijzen zijn gelijk aan de gangbare winkelprijzen, maar bij ons komt bijna 30% ten goede aan het goede doel. Deze keer gaan we voor de stichting Het Vergeten Kind. Zij helpen verwaarloosde of mishandelde kinderen, voor de buitenwereld vaak onzichtbaar, maar ondertussen eenzaam en geïsoleerd. Stichting Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een stem en een betere toekomst. Het Vergeten Kind is tevens het doel van het landelijke lustrumproject 2021 van Kiwanis Nederland.

Het motto van Kiwanis is al meer dan 100 jaar 'Serving the Children of the World'. Met de opbrengst van de wijnverkoop worden kindgerichte goede doelen ondersteund. De opbrengst in het najaar van 2019 ging naar de stichting Wielewaal en bedroeg € 9000.

/imagecache/download/uploads/2020/05/wijnproeverij-mei16c.jpg

DOWNLOADS INTERNET WIJNACTIE VOORJAAR 2020:

- Uitnodiging
- Wijnbeschrijvingen