Kiwanis clubs

Wijnactie najaar 2022

Kiwanis clubs Hilversum-Baarn / Laren / 't Gooi

1. Tweemaal per jaar organiseren Kiwanis Clubs Hilversum-Baarn, Laren en ‘t Gooi gezamenlijk een wijnactie t.b.v. kinderen die hulp nodig hebben.
/imagecache/lg/uploads/2022/03/wijnactie-kiwanis-2.jpg

Het goede doel van de najaarseditie 2022

Dit najaar is de opbrengst bestemd voor de 'Sportclub Gehandicapten Manege Gooi en Eemland'. Deze sportclub maakt het al meer dan 50 jaar mogelijk voor mensen met een handicap om te genieten van paardensport. Zij willen de opbrengst uit de wijnactie gebruiken voor de aanschaf van een jongere en geschikte pony en aangepaste zadels voor ruiters met een beperking. Kijk voor informatie op: https://www.sportclubgooieneemland.nl/

/imagecache/lg/uploads/2022/10/sportclubgehgene.jpg

Mooie selectie wijnen

Ook nu hebben we een mooie selectie wijnen kunnen samenstellen. Onderaan deze pagina vind je links naar de wijnbeschrijvingen en een bestellijst. Van je aankoopbedrag schenken wij bijna 30% aan het goede doel!

Wijnproeverij 12 november in Cultureel Centrum van Nieuwenoord

Onze wijnproeverij is op zaterdagmiddag 12 november tussen 14 en 17 uur in het Cultureel Centrum van Nieuwenoord, een locatie van Amerpoort. Het is de locatie waarvoor Kiwanis de Gooise Karavaan en sinds dit jaar de Gooise Paarden Karavaan organiseren. Deelname aan de wijnproeverij is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Het adres is: Cultureel Centrum Amerpoort, locatie Nieuwenoord, Muzeplein 105, 3744 PP Baarn. Bereikbaar via de Zandheuvelweg!

Online bestellen

Als je een bestelling wilt doen, kan dat (als je ouder bent dan 18 natuurlijk) via de website www.kiwanisactie.nl. Deze site hebben we speciaal voor de wijnactie ontwikkeld en zal tijdens de bestelperiode operationeel zijn. Bovendien kun je de bijgaande bestellijst invullen en aan info@kiwanisactie.nl mailen. Geef het aan als je wijnen uit een vroegere actie wilt nabestellen.

Bestelling thuis afgeleverd

De vóór 13 november 2022 bestelde wijn wordt nog in november uitgeleverd. Uw Kiwanis-contactpersoon zal zorgdragen voor de verdere bezorging.
Elke wijn wordt per doos van 6 of 12 flessen geleverd. Wij sturen je een factuur en bezorgen bij je thuis. Daarbij houden we vanzelfsprekend een veilige afstand. Als er op dat moment overheidsmaatregelen gelden die de levering beletten, dan krijg je je wijn natuurlijk zo snel mogelijk.

Wijnspijsdiner dinsdagavond 8 november, Restaurant De Kastanjehof

Bij het wijnspijsdiner worden enkele wijnen uit onze collectie gecombineerd met culinaire hoogstandjes van de chef-kok van De Kastanjehof. Een heerlijk ontspannen en gezellige avond waarbij ook je partner en/of vrienden welkom zijn! De prijs voor het zesgangen diner inclusief bijpassende wijn bedraagt € 55 per persoon, waarvan tenminste € 10 ten goede komt aan het goede doel.
Inloop is vanaf 18 uur, om 19 uur gaan we aan tafel. Je kunt je voor deze avond opgeven tot 5 november door je gegevens in te vullen op het online formulier dat is opgenomen in onderstaande Uitnodiging.
Het adres van De Kastanjehof is Kloosterlaan 1 in Lage Vuursche.

Uitnodiging wijnproeverij najaar 2022 (pdf)
Wijnbeschrijvingen najaar 2022 (pdf)
Bestellijst wijnen najaar 2022 (pdf)