Wijnacties voorjaar 2020

Wijnacties voorjaar 2020

Vanwege de Corana-beperkingen zijn de traditionele WijnSpijsdiner en Wijnproeverij gecancelled.
Daarvoor in de plaats hebben we een online wijnverkoop gehouden.

De Kiwanis clubs Hilversum-Baarn en Laren organiseren twee keer per jaar een wijnactie. Ook de jonge Kiwanis Club ’t Gooi zal hieraan meewerken. Een mooie samenwerking tussen drie Kiwanis clubs in de regio. In de editie van dit voorjaar zijn er twee aantrekkelijke evenementen en iedereen is welkom.


Ons succesvolle project: een wijnspijsdiner

Voorafgaand aan de wijnproeverij organiseren wij een sfeervol WijnSpijsdiner, waarbij de nieuw geselecteerde wijnen zullen worden gecombineerd met culinaire hoogstandjes. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan dit bijzondere diner deel te nemen. Neem ook je partner en/of vrienden mee, want we hebben voldoende ruimte.

Het diner wordt gehouden op donderdag 30 april in Restaurant Greenfields te Baarn. Ontvangst is vanaf 18 uur, om 19 uur gaan we aan tafel. Als je hieraan wilt deelnemen, dan kun je je tot 20 april opgeven door op deze link (versie 2020 volgt) te klikken.


Top wijnen bij de voorjaars wijnproeverij

Onze voorjaars wijnproeverij wordt gehouden op zaterdag 9 mei tussen 14 en 17 uur in Singer Laren. Deelname aan de proeverij is gratis en aanmelding is niet nodig.

Bestellijst en beschrijvingen van ons nieuwe assortiment vind je in de downloads. Mocht jouw favoriete wijn van een vorige proeverij er niet bij staan, dan kun je dat aan ons laten weten en proberen wij deze wijn toch te leveren. Bij verhindering op de wijnproeverij is het toch mogelijk wijnen te bestellen als je een ingevulde bestellijst bij ons inlevert.


 

De opbrengst gaat dit keer naar Het Vergeten Kind

Onze verkoopprijzen zijn gelijk aan de gangbare winkelprijzen, maar bij ons komt bijna 30% ten goede aan het goede doel. Deze keer gaan we voor de stichting Het Vergeten Kind. Zij helpen verwaarloosde of mishandelde kinderen, voor de buitenwereld vaak onzichtbaar, maar ondertussen eenzaam en geïsoleerd. Stichting Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een stem en een betere toekomst. Het Vergeten Kind is tevens het doel van het landelijke lustrumproject 2021 van Kiwanis Nederland.

Het motto van Kiwanis is al meer dan 100 jaar 'Serving the Children of the World'. Met de opbrengst van de wijnverkoop worden kindgerichte goede doelen ondersteund. De opbrengst in het najaar van 2019 ging naar de stichting Wielewaal en bedroeg € 9000.


Locatie WijnSpijsdiner (donderdag 30 april, ontvangst vanaf 18 uur, diner 19 uur):
Restaurant Greenfield’s, Amsterdamsestraatweg 42, 3741 GS BAARN
Locatie Wijnproeverij (zaterdag 9 mei van 14 tot 17 uur): Singer Laren, Oude Drift 1, 1251 BS LAREN.

DOWNLOADS MEI 2020 (volgen binnenkort):
- Uitnodiging
- Wijnbeschrijvingen
- Bestellijst wijnen

Deel deze post